tisdag 12 juli 2011

Nu är det bara tre dagar kvar...

I september 2010 bestämde vi oss för att cykla till Paris. Varför gör man något så tokigt och ansträngande? Jo, det finns ett jättebra syfte med det hela. Tillsammans med ett 40-tal andra glada cyklister, Team Rynkeby Malmö, samlar vi ihop så mycket pengar vi kan till Barncancerfonden. En bra sak alltså och ett mycket gott tillfälle att testa vad vi går för och komma i form.

Det kan låta tokigt att cykla 130 mil under 7 dagar, det tycker vi fortfarande så här 3 dagar innan avfärd.
Förberedelserna har dock varit digra. Spinning 3-4 gånger i veckan höst och vinter för att sedan börja cykelträna minst två gånger i veckan i slutet av mars. Ett lagarbete i form av att hitta sponsorer och givare för att kunna lämna över så mycket pengar som möjligt till Barncancerfonden.

En tisdag som denna är det mycket som snurrar i huvudet. Kommer man att klara av att cykla 7 dagar i sträck...Så dags att tänka på detta nu :), packning, planering för barnen, träffar man vill hinna med före avfärd med vänner och familj.

Träningen? I söndags cyklade vi nästan 20 mil mellan Malmö-Smygehuk-Blentarp och tillbaka. Imorgon, onsdag, blir det en kortare runda. Känns som vi behöver spara på krafterna lite för att orka den stora resan på fredag.




1 kommentar:

  1. Lycka till och ni kämpar på för en mycket viktigt sak. Välkommen hem, så småningom önskar Ronny Olander Svedala

    SvaraRadera