fredag 15 juli 2011

Raka spåret ner till Vordingborg!

Det blir ett kort inlägg från telefonen. Bor på en kasern, kanske som vi förtjänar. Idag var det ingen riktig runda, endast 9 mil. Uppstyckat. Hjärup-Lund-Malmö på cykel. Barn- och ungdomskliniken och mötet med cancersjuka barn berörde enormt. Ettåringar med spring i benen men också droppslang som ena föräldern höll i vilket hindrade en obegränsad friheten. Lyckliga ögon och mysig atmosfär. Fint att kunna göra deras morgon med dans, ansiktsmålning och Gonza som inspiratör.
Sedan cykling till Stortorget i Malmö, festligt avsked av familj och vänner. För oss båda var det jättekul att träffa alla på en gång. Härligt att folk tog sig tid att komma förbi trots regn och rusk. Jag (Nina) extra glad för Anna och hennes goa pojkar och så kollegorna som kom med en "heja Nina"-skylt.

Cyklade på en riktig raksträcka mellan Köge och Vordingborg i 5 mil. Har aldrig sett en så rak väg förut. 12(!) punkteringar och lite ryckigt tempo. Tänk ena stunden 42km/h, sedan 16 km/h. Förmodligen för att vi var två lag, totalt 80 personer. Grym kantvind men härligt pigga ben. Magnus helnöjd eftersom han körde intervaller och spurter längst bak. Han hjälpte till med de 12 punkteringarna och fick sedan köra ifatt klungan :)

Middag på kvällen i en banklokal med integrerat café. Vilken innovativ idé, ellerhur?

Nu sängen för att vakna pigg och glad inför 18-19 mil som morgondagen bjuder på. Målet är Bad Oldesloe i Tyskland.

Godnatt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar